قابلمه

ظروف و قابلمه ی لایف اسمایل آنودایز شده با محلول اسیدی درمان می شوند که نحوه رفتار فلز را تغییر می دهد.

تمیز کردن آلومینیوم آنودایز آسان‌تر است، می‌تواند کیفیت «نچسب» داشته باشد و ظاهراً به اندازه‌ای که آلومینیوم معمولی می‌کند، باعث ریزش آلومینیوم در مواد غذایی شما نمی‌شود.

اگر ترجیح می دهید از آلومینیوم استفاده کنید، آنودایز ممکن است انتخاب مطمئن تری باشد.

فولاد ضد زنگ یک آلیاژ فلزی است که معمولاً حاوی آهن، کروم و نیکل است.

به آن “زنگ نزن” می گویند زیرا در برابر زنگ زدگی و خوردگی مقاوم است که آن را به یک ماده عالی برای پخت و پز تبدیل می کند.

قابلمه

فولاد ضد زنگ تمایل دارد گرما را به طور یکنواخت بر روی سطح خود توزیع کند و به ویژه برای پخت و پز در سینی و ورقه های پخت مسطح عالی است.

تا زمانی که فوراً فولاد ضد زنگ را خیس کنید و همیشه با یک روان کننده مانند اسپری آشپزی بپزید، تمیز کردن آن نسبتاً آسان است.

همچنین در مقایسه با برخی مواد دیگر ارزان است.

دلیل کمی وجود دارد که باور کنیم پخت و پز با فولاد ضد زنگ برای سلامتی مضر است.

برای فولاد ضد زنگ که بادوام باشد و در آزمون زمان مقاومت کند، محصولاتی را بیابید که دارای هسته مسی یا آلومینیومی هستند.

ظروف سرامیکی در بیشتر موارد، سرامیک خالص نیستند.

قابلمه ها و تابه های سرامیکی از فلز ساخته شده و با مواد نچسب (اغلب سیلیکون) که دارای پایه سرامیکی است پوشیده شده اند.

ظروف سرامیکی باید با دست تمیز شوند و برخی از مصرف کنندگان می گویند که گرما را به طور یکنواخت در سراسر سطح خود منتقل نمی کند.

ظروف سرامیکی ادعا می کنند که “سبز تر” و برای محیط زیست بهتر هستند، اما حقیقت این است که تا آنجایی که تولید انبوه انجام می شود هنوز بسیار جدید است.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *