پودر آویشن کوهی به عنوان یک محرک عصبی شناخته شد

در حالی که یونانیان باستان از آن به عنوان بخور در معابد استفاده می کردند، مصریان باستان از پودر آویشن کوهی برای مومیایی کردن استفاده می کردند.

آویشن فرانسوی یا معمولی که رایج ترین نوع آویشن است و آویشن خزنده قرمز که برگ های ریز آن طعم یا عطر بسیار کمی دارند و از این رو بیشتر برای مصارف زینتی استفاده می شود.

آویشن لیمویی که یک درختچه فرعی است که می تواند تا یک پا رشد کند و بهترین استفاده از آن برای پخت و پز است و همچنین یکی از خوشبوترین هاست.

آویشن زیره که یک گیاه خزنده است که قد آن بین 2 تا 5 اینچ است و همراه با گل های صورتی است.

آیا میدانستید؟
حدود 350 گونه مختلف آویشن وجود دارد که عمدتاً به دلیل تمایل آنها به هیبریداسیون است.
آویشن تاریخچه غنی دارد و قبل از اینکه به مزایا بپردازیم، مهم است که در مورد آن بدانیم.

پودر آویشن کوهی

رومی ها کمی جلوتر رفتند و از آویشن برای طعم دادن به نوشیدنی های الکلی خود استفاده کردند و گفته می شود که آویشن حتی به عنوان درمانی برای افراد خجالتی یا مالیخولیایی ارائه می شود.

بقراط که پدر طب غربی نیز نامیده می شود، آویشن را برای بیماری های تنفسی توصیه می کرد (حدود 370 سال قبل از میلاد) و هنگامی که مرگ سیاه در دهه 1340 به اروپا حمله کرد، گفته می شد که پوزهای آویشن برای محافظت از آن استفاده می شد.

آویشن همچنین راه خود را به لیکور کلاسیک و معطر بندیکتین که در قرن نوزدهم فرانسه ساخته شده بود، پیدا کرده بود.

Stylecraze Trivia
امپراتوران روم معتقد بودند که خوردن آویشن قبل یا در حین شام از آنها در برابر سم محافظت می کند و برخی حتی ادعا کردند که حمام در آب آویشن اثرات سم را معکوس می کند.
آویشن در آن زمان بسیار مهم بود و امروز هم هست و اما صبر کنید، قبل از اینکه به مهمترین بخش این پست برویم، چیز دیگری وجود دارد که باید به آن بپردازیم.

آویشن در مقابل پونه کوهی – تفاوت چیست؟
آویشن و پونه کوهی پسر عمو هستند و یا احتمالاً برادران نزدیک و زیرا شباهت ها چشمگیر است و اما چند تفاوت نیز وجود دارد.

آویشن

غنی تر از ویتامین های A و C.
ادرار آور طبیعی
اشتها را تحریک می کند.
معمولاً به صورت خوراکی برای درمان بیماری هایی مانند برونشیت، سیاه سرفه، آرتریت و قولنج مصرف می شود.
پونه کوهی